Una dintre cele mai noi si utile oferte de servicii medicale ale Centrului Medical MEDIURG este Laboratorul de Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie, deschis in cadrul Spitalului nostru, situat in Paulesti-Prahova. Atat Laboratorul cat si Spitalul de Recuperare si-au inceput activitatea in iunie 2014, odata cu primirea tuturor autorizarilor si acreditarilor necesare din partea Ministerului Sanatatii. Serviciile medicale oferite pacientilor sunt acreditate de Casa de Asigurari de Sanatate astfel incat pacientii beneficiaza de o serie de deduceri importante de costuri.

recuperare1 recuperare3 recuperare4 recuperare2

Spitalul dispune de specialisti din diverse domenii de specialitate care dau certitudinea ca se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice: medici specialisti de recuperare medicala, kinetoterapeuti, reumatologi, ortopezi, fizioterapeuti, maseuri, internisti, urgentisti, etc.

Legatura cu ceilalti specialisti care lucreaza in serviciile Centrului Medical MEDIURG creeaza garantia ca orice problema medicala ar aparea pe parcursul spitalizarii, colaterala sau supraadaugata celei pentru care a fost internat in Spital, poate primi o actiune terapeutica in cel mai scurt timp si la cele mai inalte standarde de calitate.

Cine poate trimite pacienti?

Este important de cunoscut faptul ca orice medic in relatie cu una din Casele de Asigurari de Sanatate din Romania, indiferent de specialitate, poate trimite pentru internare si tratament pacientii cu anumite afectiuni incadrate in lista celor decontate de aceste Case de Asigurari de Sanatate. Lista medicilor trimitatori cuprinde: medici de familie, ortopezi, neurologi, reumatologi, fizioterapeuti, specialist in recuperare medicala, etc

Ce tipuri de afectiuni pot fi tratate la noi ?

In mare Spitalul trateaza afectiuni care tin de aparatul locomotor si sitemul nervos central si periferic.