Instalati flash player

Requirements

Sanatate, Incredere, Speranta

MEDIURG

Noutati

Analize Medicale

 REZULTATE ANALIZE MEDICALE


» Tel: 0244-517965

» E-mail: office@mediurg.ro

Cauta in site

Noutati

Noutati

Toggle CENTRU VACCINARE ANTI COVID-19 - Postat in ( 1 )
banner_covid.jpg

Centrul Medical MEDIURG, in colaborare cu Primăria Ploiesti și Prefectura Prahova, a decis sa participe activ la Campania Naționala de Vaccinare Anti Covid-19 prin punerea la dispoziție a unui spațiu special destinat acestei acțiuni precum și a personalului necesar bunei desfășurări a vaccinarii. Începând de luni, 15.02, ora 8.00, imobilul de pe strada PLUGARI Nr 1Bis ( intersecția cu strada Clementei, zona biserica SFANTUL VASILE) își redeschide porțile pentru vaccinarea anti Covid-19, cu următorul program: luni-duminica între orele 8.00-20.00. Echipele medicale vor asigura 3 linii de vaccinare, toate deservite de personal bine calificat. Programările se fac prin intermediul Platformei Naționale iar vaccinul folosit va fi cel produs de ASTRA ZENECA. Vor putea fi vaccinate persoane cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, respectându-se toate conditiile legale. Coordonatorul Noului Centru de Vaccinare este dr Cristian Anton VINTILESCU, medic Primar Medicina de Familie, medic Specialist Recuperare Medicala. MEDIURG: SĂNĂTATE, INCREDERE, SPERANȚA.

Toggle INFERTILITATE CUPLU - Postat in ( 1 )
infertilitate_noutati.jpg

Infertilitatea reprezinta o problema serioasa a zilelor noastre in Romania si nu numai. Un cuplu din 6 solicita consultatii de specialitate in realizarea visului de a avea un copil.

Originea infertilitatii:

  • 48% origine feminina
  • 32% origine masculina
  • 20% infertilitate mixta

Majoritatea sarcinilor apar in primele 6 luni de cand un cuplu isi doreste o sarcina. Din acest motiv, absenta unei sarcini in primul an cu raporturi sexuale regulate, necesita consultatii de specialitate sau dupa 6 luni, in caz de antecedente ginecologice sau tulburari de ovulatie la femei mai in varsta de 35 ani.

Principalele cause de infertilitate:

  • Tulburari de ovulatie
  • Anomalii anatomice ale aparatului genital feminin: polip endometrial, ocluzie tubara bilateral, hidrosalpinx, fibroame submucoase, endometrioze pelvine
  • Anomalii ale interactiunii glera-spermatozoizi
  • Sterilitate masculina
  • Sterilitate inexplicabila.

Recomandarea specialistilor este de a utiliza explorari invasive numai dupa realizarea lor de baza.

In acest scop, clinica noastra va ofera consultatii de specialitate, interdisciplinare, prin cabinetele de obstetrica-ginecologie, endocrinologie, medicina interna, chirurgie, explorari functionale – ecografie, consultanta psihologica de cuplu.

Pentru consultatii si programari: Dr. MINCULESCU Daniel - Centrul Medical Mediurg (Marti, Miercuri, Vineri)

Toggle Transfer cetatean strain de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca la Aeroportul Otopeni. - Postat in ( 1 )
transfer.jpg

Serviciul de Ambulanta Mediurg a realizat in aceasta dupa-amiza transferul unui cetatean strain de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca la Aeroportul Otopeni. Pacientul transferat a suferit o fractura de coloana vertebrala. Echipa MEDIURG a fost ajutata in finalizarea cu succes a transferului de o echipa medicala din Germania care a fost preluata de la Aeroport. Multumiri si felicitari pentru incheierea cu succes a actiunii medicale de azi, 15.07.2017.

Toggle Stadionul "Ilie Oana" - Ploiesti: Juventus Bucuresti cu Dinamo B - Postat in ( 1 )
meci1.jpg

Meci greu pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti: Juventus Bucuresti cu Dinamo Bucuresti. Asistenta medicala a acestui meci de fotbal a fost asigurata de Serviciul de Ambulanta Mediurg impreuna cu voluntarii ASB ROMANIA. Multumim organizatorilor si echipei medicale !

Toggle Serviciul de Ambulanta Mediurg, 11 iulie 2017, Ploiesti-Romania. - Postat in ( 1 )
pit.jpg

 La solicitatea unui coleg medic din Pitesti a fost realizat in regim de urgenta un transport medicalizat asistat pentru un pacient-barbat de 67 ani. Starea pacientul a fost grava iar transportul s-a realizat cu pacient intubat, protezat respirator cu aparat de ultima generatie tip MEDUMAT. Pacientul a fost predat in conditii bune catre Serviciul de Terapie Intensiva al Spitalului de Urgenta din Pitesti. Multumim si felicitam echipa medicala pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Toggle Competitie sportiva hipica pe HIPODROMUL PLOIESTI - Postat in ( 1 )
hipo1.jpg

Singurul de acest fel din Romania, cu o istorie zbuciumata de aproape 50 de ani, nascut dupa demolarea celui din Bucuresti, in anul 1960. Primul Derby de Trap a avut loc in 1961. CENTRUL MEDICAL MEDIURG, prin SERVICIUL DE AMBULANTA asigura de fiecare data asistenta medicala la cursele de Trap. Multumim echipelor medicale pentru profesionalismul de care dau dovada.

Toggle Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG 2 - Postat in 24.06.2017 ( 1 )
ambulantenoi2.jpg

Fiecare din cele 4 ambulante reprezinta o sansa la viata pentru pacientii nostri. Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta investitie si felicit echipa minunata de ambulantieri cu care am mers la drum !

Toggle Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG - Postat in 24.06.2017 ( 1 )
proba22.jpg

Noile ambulante achizitionate de Serviciul de Ambulanta MEDIURG au ajuns acasa, in Romania. Am traversat Europa pe o distanta de 2500 km, timp de 3 zile, cu povestile inerente unui astfel de drum. 

Toggle hidden 8
Toggle hidden 9

Traducere Google

Romanian English

Grup Mediurg

mediurg intl 1
levinhaus
leodora1
asbromania

 

sigla sfanton noua 200x31

Autentificare