Instalati flash player

Requirements

Sanatate, Incredere, Speranta

MEDIURG

Analize Medicale

 REZULTATE ANALIZE MEDICALE


» Tel: 0244-517965

» E-mail: office@mediurg.ro

Cauta in site

Noutati

 

Competitie sportiva hipica pe HIPODROMUL PLOIESTI

SERVICIUL AMBULANTA MEDIURG, prescurtat S.A.M., autorizat si acreditat de Ministerul Sanatatii, are capacitatea de a rezolva urgente medico-chirurgicale atat la domiciliul pacientilor cat si la sediile noastre din Ploiesti, Paulesti si Campina. Programul de activitate este de 24 ore din 24 ore.

Deplasarile la domiciliu pentru cazurile medicale aflate in situatii de urgenta medico-chirurgicala sunt asigurate de 15 autosanitare cu dotari specifice pentru acordarea primului ajutor medical calificat (aparatura de resuscitare cardio-respiratorie, monitorizare EKG, intubatie oro-traheala si ventilatie artificiala, oxigenoterapie, aspiratie, perfuzare endovenoasa, sondare, etc).

 amb1amb2

 

 

 

 

SERVICIUL DE AMBULANTA MEDIURG are sediul principal in Ploiesti si doua puncte de lucru in Paulesti si Campina. Comunicarea cu autosanitarele plecate in misiuni medicale in Ploiesti, in tara sau in strainatate se face prin intermediul statiilor radio emisie-receptie si telefoanelor mobile astfel incât legatura cu sediul – DISPECERATUL MEDICAL, este asigurata in permanenta.

Personalul specializat este format din medici specialisti in urgente medico-chirurgicale, asistenti medicali cu pregatire speciala in domeniul urgentelor medico-chirurgicale si conducatori auto-ambulantieri, personal auxiliar, etc (peste 100 de persoane lucreaza numai in serviciul nostrum de urgenta).

 

Pentru urgente medico-chirurgicale se poate apela non-stop la telefonul de apel URGENTE este 0040 244 962

Traducere Google

Romanian English

Grup Mediurg

mediurg intl 1
levinhaus
leodora1
asbromania

 

sigla sfanton noua 200x31

Autentificare